Assemblea PDI+Estudiants+PAS Campus Nord. Dc. 10, 12h, sala d’actes edifici Vèrtex

Les passades setmanes el Consell de Govern i el Consell Social de la UPC van aprovar els pressupostos de 2013, que preveuen l’acomiadament de més de 300 treballadors i treballadores de la Universitat, a més a més d’altres mesures polèmiques [1-2].

Aquestes mesures han estat aprovades per un Consell de Govern de dubtosa legitimitat, donat que està pendent de renovació després de les recents eleccions al Claustre, i sota coacció per part del govern de la Generalitat, amb la complicitat de l’actual rector Antoni Giró i Roca [3].

Per tal de donar una resposta a aquests atacs a la democràcia i l’autonomia universitària, les juntes i comitès de PDI i PAS, així com diverses assemblees d’estudiants de la UPC vam convocar una assemblea general el passat divendres 22, on es va decidir treballar cap a una vaga indefinida de tots els sectors de la UPC [4].

Amb la intenció de debatre aquesta i altres propostes d’acció dins els nostres col·lectius, convoquem a tot el PDI, el PAS i l’estudiantat del Campus Nord el proper dimecres 10 d’abril a les 12 hores a la sala d’actes de l’edifici Vèrtex. L’ordre del dia serà el següent:

1. Resum d’informacions (max. 30’).
2. Presentació i debat de propostes d’acció.

Així mateix, aprofitem per a informar-vos de que la propera assemblea general de la UPC tindrà lloc el divendres 12 d’abril a les 12h a l’auditori de l’edifici Vèrtex, on es posaran en comú els acords i debats de cada assemblea local i es prendran decisions conjuntes sobre les mobilitzacions que s’engegaran.

[1] http://www.eldiario.es/diarieducacio/UPC-pressupostos-preveuen-acomiadar-treballadors_6_111348876.html

[2] http://www.eldiario.es/diarieducacio/Consell-Social-UPC-lacomiadament-manifestants_6_112748729.html

[3] http://orladiari.cat/2013/03/albert-corominas-estem-en-males-condicions-per-reivindicar-un-financament-digne/

[4] http://orladiari.cat/2013/03/organs-sindicals-i-estudiants-de-la-upc-discuteixen-sobre-la-possibilitat-duna-vaga-com-a-forma-dactuacio/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s