Acta 10-10-2012

Acta Assemblea Campus Nord 10/10/12


Ordre del dia

1. Horari de les assemblees

2. Vaga i manifestació 11-O

2.1 Assemblea de coordinació

2.2 Propostes de lemes

2.3 Ocupacions

2.4 Accions

2.5 Banderes de Coordinadora Diagonal

3 Continuitat de l’assemblea


1. Horari de les assemblees
Hora i dia de celebració de l’assemblea fixat en dimecres a les 12:30, es decideix avançar 30min la hora de convocatòria decidida a través de doodle ja que sempre comencem més tard de l’hora prevista i així donem més temps a les companyes i companys que comencen classes a les 14.00.

2. Vaga i manifestació 11-O
2.1 – Assemblea de coordinació
Reunió dimecres 10 d’Octubre a les 8pm a la facultat de Dret per preparar la manifestació amb coordinadora diagonal, un parell de voluntaris de l’assemblea hi aniran.
2.2 – Lemes
Hi ha un pad obert per a fer propostes de Lemes per a demà la manifestació, tothom que tingui idees que les anoti a http://titanpad.com/n3ITyoh1r8 i aquesta nit quan es facin les pancartes es proposaran. Estaria bé de triar un lema que cites el moviment estudiantil del Quebec.
2.3 – Ocupacions:
S’ocupen diverses facultats i escoles de diagonal; dret, física, industrials, belles arts, farmàcia, bio…
i es discuteix on anar a reforçar. Es decideix anar a industrials ja que es l’única facultat/escola de la UPC que ocupa i es queda a les 20h a la porta d’Industrials.
2.4 – Accions:
8.30h es queda davant de la biblioteca del CN per organitzar piquets informatius
10h es surt de palau reial, a diagonal per la zona de la parada del metro, cap a la manifestació a pl. Universitat, convocada a les 12h.
2.5 – Banderes Coordinadora Diagonal
Actualment s’utilitzen banderes negres i roges, es proposa afegir banderes verdes, liles i potser estelades. Es discuteix, i després d’una llarga estona, descartem que s’afegeixin aquestes banderes però no es vetarà les persones que vulguin dur-les a títol individual. Surt la proposta d’inventar un símbol/utilitzar un color (com el groc que s’utilitza a l’educació secundària) que ens identifiqui als universitaris i no tingui altres significats als que ens pugin relacionar. Es traslladarà la proposta a una assemblea coordinadora (UPC o diagonal) per parlar-ho entre les universitats i assemblees.

3. Continuïtat
Decidim parlar-ho la setmana vinent després de la vaga, no té sentit plantejar-se la continuïtat de les protestes el dia abans d’una manifestació que no se sap com anirà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s