Acta 26-09-2012

Ordre del dia

No hi ha cap ordre del dia proposat, de manera que es decideix tractar les qüestions de major urgència:

 1. Organització interna de l’Assemblea
 2. Recordatori de les properes convoctòries
 3. Preparació de la jornada de protesta del divendres, 28/09/2012

Organització interna i extensió

 1. Es proposa racionalitzar l’abusiva càrrega de mails de la llista de correu (googlegroup), de manera que tothom pugui participar més fàcilment i no deixin de llegir la informació més important. A aquest efecte, també es parla de crear llistes de mail per a cada comissió, però de moment es descarta, degut al baix nombre de participants actius a l’Assemblea i la impossibilitat de compartir eficientment la feina entre les diverses comissions.

Es proposa, com a millora per al funcionament de l’Assemblea, la creació d’un compte de correu que s’utilitzi per enviar mails amb informació puntual i rellevant (convocatòries, cartells i octavetes ja acabats…) als contactes que estàn inclosos a la llista de distribució actual, de manera que s’utilitzés la llista com a eina interna per als qui treballen més activament, evitant així la sobrecàrrega d’informació no útil: opinions d’estranys, inclusió de temes foranis, duplicació de mails, etc.

Finalment, s’acorda:

  1. Redactar un document amb unes directrius per a l’ús de la llista de correu, així com altres mecanismes de comunicació de l’Assemblea.
  2. Valorar la proposta de creació d’un mail per a la distribució d’informació, mantenint un canal de comunicació externa. L’avaluació de la proposta i la seva acceptació es rel·leguen a la propera assemblea, esperant també que sigui més multitudinària, per arribar a un consens.
 1. Es parla de la necessitat de saber en tot moment qui és el responsable de l’accés als diversos mitjans de difusió digital de l’Assemblea, tant els administradors de la llista de correu com dels comptes de Facebook, Twitter i del bloc de WordPress.

Es proposa que aquestes dades s’incloguin al document esmentat en el punt anterior.

 1. Es fa palesa la urgència de fer difusió de l’Assemblea, aconseguint arribar a un major públic. Es plantejen diverses accions possibles per intentar captar l’atenció dels estudiants del Campus Nord: passaclasses, cartells o esdeveniments com un menjar popular, similar a la botifarrada que es va dur a terme el curs 2011-12.

Properes convocatòries

 1. Reunió de la CoordinadoraUPC dijous 27/09/2012 a les 14:00 a l’ETSEIB. S’acorda que els participants d’AssembleaCN portin informació del què s’ha fet aquests dies al Campus Nord, entre altres coses, el manifest. Es fa èmfasi en el fet d’intentar coordinar tota la UPC en aquesta movilització i en d’altres futures, emprant els mecanismes de comunicació adients.
 2. Es parla d’una possible reunió de la PUDUP, però no se’n té cap més informació.
 3. Tot i que és redundant, es diu que el divendres 28/09/2012 es fa una jornada de protesta amb motiu de l’acte d’inauguració del curs acadèmic de la UPC.

28S acte inauguració

Es prossegueix a determinar quines accions cal emprendre de cara a la preparació de la jornada del 28S. Sorgeixen les següents qüestions:

 1. Encartellar el Campus Nord amb els cartells que ja estan impresos. S’esgoten els cartells, distribuint-los entre les tres escoles del campus.
 2. Realitzar una o més pancartes. Es parla d’aconseguir el material per fer-ne, però no es tenen tintes ni se sap si hi ha material de suport a alguna delegació d’alumnes o a algun despatx d’alguna associació de l’edifici Omega. Es comprova que ni a la DAFIB ni a la DAT tenen cap material, falta comprovar al despatx de l’AEP.

Es parla dels eslògans que podrien fer-se servir. Es fan les següents propostes:

  1. “Assenyalem als còmplices”
  2. “Benvinguts al curs més car”
  3. “Inaugurem la privada”
  4. “Benvinguts a la universitat dels rics”

Per tal de confeccionar les pancartes (si es troba el material), es queda el dijous 27/09/2012 a les 16:00 a la Plaça de Telecos, al Campus Nord.

 1. Per a l’acció del mateix dia 28, es proposa que l’entrada a l’edifici Vèrtex és una prioritat, per tal de poder llegir el manifest preparat davant dels assistents a l’acte. Es parla que calen voluntaris per a llegir-lo.

A banda de entrar i llegir el manifest, es farà una concentració a l’interior o a l’exterior de l’edifici, segons ens permetin les circumstàncies.

 1. Es proposa portar càmeres de fotos per a poder deixar constància als mitjans de difusió del resultat de la jornada. Es parla de la possiblitat de gravar un vídeo, però no es veuen, a priori, mitjans materials per dur-ho a terme.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s