Final de curs

Fa temps que no publiquem la nostra activitat al blog, tot i que no hem deixat d’estar actius. En canvi, ens fem veure molt més pel twitter, facebook, i la llista de correu oberta.

Actualment tampoc no publiquem les actes de les assemblees. De tota manera, a l’última assemblea (11 de juny) vam parlar del següent:

  • Organització de tallers de seguretat. Un serà aquí al campus nord. L’altre per un coŀlectiu que ens ho ha demanat.
  • Reunions amb el director de telecos i la degana de la FIB per establir contacte. Sense ànim de representar ningú més que a nosaltres mateixes, volem que ens tinguin en compte com a coŀlectiu obert i actiu. Ens agradaria gaudir dels mateixos drets que les associacions d’estudiants del Campus Nord sense haver de registrar-nos com a associació a la Generalitat. Hi treballarem.
  • Hem penjat pancartes per la selectivitat. Volem que sàpiguen que des de l’inici de «la crisi» s’han duplicat el preu de la matrícula. Que no es quedin indiferents i s’organitzin allà on vagin a parar.
  • La gent de guifi.net busca ampliar suport a les universitats. Ens plantegem de coŀlaborar amb ells de cara al proper quadrimestre.

Bé, com a últim apunt, que sapigueu que tenim més que preparat el taller de seguretat i privacitat digitals, on aprendrem a fer servir eines criptogràfiques i a agafar hàbits que ens protegeixin. Per a més informació, a la pàgina del taller genèric hi trobareu el manual que hem editat coŀlaborativament.

Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s