La UPC surt al carrer els dies 25 i 26 de febrer!

Des de la PUDUP estem organitzant unes jornades de classes al carrer els dies 25 i 26 de febrer, amb l’objectiu de fer visibles les reivindicacions de la comunitat universitària fent el que millor sabem fer, que és generar i transmetre coneixement dins la societat. A més a més, aprofitem per a teixir llaços entre PDI i estudiantat, que som al mateix vaixell en la defensa de la Universitat Pública.
Aquest és el mail que, mitjançant els deganats i les direccions, hem fet arribar a tot el professorat del Campus Nord:

Benvolgut professor/a,Ens posem en contacte amb tu per a presentar-te una proposta de mobilització en defensa de la Universitat Pública consistent en organitzar unes jornades de classes al carrer, seguint un model similar al que es va desenvolupar durant les mobilitzacions contra la LOU, al 2009 contra la implantació del Pla Bolonya i recentment a Madrid, amb força èxit [1-5].

En el nostre cas les dates escollides són els dies 25 i 26 de febrer:  el 25 serà de forma descentralitzada, organitzat a cada facultat, i el dia 26 tots junts a punts estratègics Barcelona (Via Laietana, Plaça Catalunya, Palau Reial, etc.).
 
Les característiques de les classes proposades són les següents:
  • Les classes poden ser ordinàries o extraordiniàries, segons les preferències de cada professor/a.
  • Si són ordinàries, seria un trasllat i es farien a la mateixa hora programada però a un lloc diferent; en aquest cas, recomanem que el trasllat es consensuï a una classe anterior entre el/la professor/a i l’alumnat.
  • Si són extraordinàries, es tracta d’una classe extra, normalment de caire divulgatiu, en un horari que no interfereixi amb les classes ordinàries del professor que les fa. Si vols fer una classe extraordinària però no saps sobre què, pots donar un cop d’ull a la llista de classes de La Complu en la Calle [6].
  • El lloc on es fan les classes pot ser o bé un carrer/plaça transitat o bé una llibreria, cafè, centre associatiu “amic”. Si el professor té ja un lloc pensat on fer la classe, es pot fer allà; si no, busquem entre tots un lloc que quadri amb la seva disponibilitat horària.
  • Al principi de cada classe s’anuncia la motivació de la mateixa (ja que té un propòsit reivindicatiu) i es senyalitza bé amb pancartes o qualsevol altre material que la identifiqui amb les jornades, i es fa la classe.
 
Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Plataforma Unitària per la Defensa de la Universitat Pública [7] i la Trobada del PDI de les Universitats Catalanes (aka 2ª Caputxinada) [8].

Si estàs interessat/da a participar-hi, si us plau omple aquest formulari, sense compromís.

 
O escriu un missatge a assemblea.cn@gmail.com indicant el teu nom, mail, centre i informació de contacte.
 

No et preocupis si encara no saps de què faràs la classe o on la faràs, entre aquesta setmana i la següent contactarem amb tu per enllestir-ne els detalls.


Igualment, si tens algun dubte respecte a la iniciativa, et preguem escriguis a assemblea.cn@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu (si vols ens podem passar pel teu despatx).

Mil gràcies i endavant!
— Assemblea Campus Nord
Membre de la Plataforma Unitària per la Defensa de la Universitat Pública

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s