11 d’octubre: ‘Buidem les aules, prenem els carrers!’

Demà, dia 11 d’octubre la PUDUP ha convocat una vaga estudiantil d’universitats, a la qual l’Assemblea Campus Nord, el CdE i diversos col·lectius d’altres universitats hem decidit adherir-nos.

Per això, demanem, que una vegada més, ens ajudeu totes i tots a buidar les aules per fer sentir la nostra veu al carrer, i dir prou a tot el seguit de retallades i imposicions que condueixen la Universitat Pública a la seva destrucció.

Tot seguit deixem l’agenda pel dia de demà:

8.30 – Piquets informatius al Campus Nord: ens trobarem davant la BRGF per a recórrer el nostre campus amb la finalitat d’informar i animar la gent a secundar la vaga i unir-se a la manifestació.

10.00 – Marxa de Diagonal fins a pl. Universitat: ens unirem a les diferents assemblees i col·lectius de les facultats de Zona Universitària per a baixar totes juntes fins a la manifestació unitària.

12.00 – Manifestació unitària a pl. Universitat

Us animem a participar a les diferents accions!

Aprofitem també per comunicar que les actes de les dues darreres assemblees (4 i 10 d’octubre) ja estan publicades a la secció corresponent. A l’assemblea d’avui s’ha decidit que a partir d’ara les assemblees se celebraran cada dimecres a les 12.30 al porxo del costat de la sala d’estudis.

Una vegada més, buidem les aules, prenem els carrers! No callarem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s