Resum de la reunió amb el rector (5/06/2012)

Hem penjat un resum de la reunió que es va celebrar fa dos dies amb el Rector, Vicerrector d’Estudiantat, Direcció de l’ETSETB, CdE, DAC, DAFIB, DAT, i quatre membres de l’Assemblea Campus Nord.

La finalitat principal de la reunió era debatre i seguir negociant en quin espai es duria a terme la vaga a la japonesa que ja està en marxa. A part, també es van tractar altres temes com l’increment de preus de matrícula, l’aplicació de l’EEES a la UPC, i es va demanar a l’equip rectoral quines accions s’estan duent a terme des dels òrgans de govern per tal de fer front als atacs que està patint l’educació pública.

Podeu llegir el resum de la reunió a l’apartat d’actes o clicant aquí.

Com ja sabeu, després de la reunió l’assemblea va decidir continuar la vaga a la japonesa a la sala d’estudi. Aquesta nit publicarem un comunicat explicant els motius pels quals es va prendre aquesta decisió. Mentrestant seguim treballant per a paralitzar el tancament de les actes d’avaluació d’aquest curs, properament informarem dels dies en què es celebrarà el referèndum.

Recordeu que avui i cada dia a les 20h celebrem una assemblea davant la BRGF, i que la nova sala d’estudis està oberta durant les 24 hores del dia! Estau totes convidades a participar i venir a estudiar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s