Primera nit a la BRGF!

Després de la confirmació avui a l’assemblea de seguir endavant amb la Vaga a la Japonesa i passem la primera nit a la Biblioteca del Campus Nord!

A l’assemblea s’ha aprovat un comunicat de suport als companys empresonats en relació a la vaga general del 29M i s’ha informat de l’estat de l’acció principal que estem preparant al nostre campus, la paralització del tancament d’actes. Finalment s’ha confirmat la voluntat de començar la vaga a la japonesa aquesta mateixa nit.

L’assemblea ha decidit per 64 vots a favor (71%) començar la vaga a la japonesa, enfront a 26 (29%) vots en contra, entre els quals es trobaven altres propostes d’acció, com traslladar la vaga a la japonesa a un altre espai.

Un cop a dins la biblioteca hem rebut la visita del nostre Rector, Antoni Giró, amb qui hem compartit diferents punts de vista i al qual hem transmès la nostra ferma voluntat de continuar amb aquesta acció.

Properament penjarem  el comunicat de suport als companys empresonats. Ja podeu llegir l’acta de l’assemblea d’avui (4 de juny) clicant aquí.

En aquests moments estem treballant en un comunicat que reculli la nostra declaració d’intencions per tal de tenir un punt de partida i fer un recull dels objectius que pretenem assolir amb aquesta acció. Amb això pretenem fer extensiva aquesta acció a la resta de la comunitat educativa i donar a conèixer els motius que ens han portat a dur-la a terme.

També informem que a partir de demà i cada dia que duri la vaga a la japonesa es durà a terme una assemblea a les 20h davant la mateixa biblioteca. Convidem a tothom a participar i expressar la seva opinió!

La UPC està en lluita, defensem l’educació pública!

3 thoughts on “Primera nit a la BRGF!

  1. Us suporto, i ho dic des d’el més profund respecte, però crec que no sabeu què és una vaga a la japonesa.

  2. Venga venga, tampoco hay que ser agresivos.

    Sí que sabemos lo que significa Manu, pero como dice Majandi tiene un significado social que ya nos servía para lo que pretendíamos 🙂
    Igualmente la próxima vez quizás nos planteamos mejor los términos para no alimentar leyendas urbanas.

    En todo caso esperamos que todo el mundo vengáis y os beneficiéis del horario extra de las salas de estudio y acordaros de informaros del no tancament d’actes que a ETSAB i ETSEIB ya se ha aprobado.

    Tenéis la info en: https://assembleacn.wordpress.com/informacio-sobre-la-paralitzacio-de-les-actes/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s