Comunicat sobre la vaga a la japonesa a la BRGF

L’assamblea de campus nord de la UPC ha decidit a data de 5 de Juny de 2012 adherir-se al “manifest contra el RD14/2012“, redactat pel CEUCAT, per tal de crear un front de lluita comú en defensa la universitat pública i fer front als greus atacs que està rebent el sistema educatiu.

Entenem que és necesari dur a terme accions reals per tal de fer front a aquesta destrucció de la universitat pública, promovent el no tancament de les actes d’avaluació d’aquest curs i fent una vaga a la Japonesa per tal de fer extensiva aquesta iniciativa a tota la comunitat educativa de la UPC. Donat que el procés de paralització d’actes suposa un treball continu i exhaustiu, que en època d’exàmens és difícilment assumible pel gruix d’estudiants, considerem necessari tenir un espai de trobada i treball continu que permeti compaginar els períodes d’estudi amb el treball que comporta aquesta acció.

Considerem que la Biblioteca Rector Gabriel Ferraté és el lloc adient per a portar a terme aquest treball degut a que:

– És un símbol del lliure coneixement i l’aprenentatge i és patrimoni de l’estudiantat.

– És un espai amb suficient capacitat per donar cabuda a tots els estudiants que necessiten estudiar de manera continuada durant aquesta època d’exàmens.

– Proporciona un ambient òptim per a poder estudiar, ja que disposa de material de suport necessari per a l’estudi.

– És un punt de referència de tota la comunitat estudiantil de la UPC.

– Proporciona el nivell de visibilitat necessari per tal d’informar els estudiants de l’estat de les nostres accions, en un període en que l’activitat a la biblioteca és molt alta.

– Permet treballar contínuament en forma de comissions i proporciona un punt de trobada diari de totes les persones interessades.

– Permet una separació d’espais necessària per tal de compaginar l’estudi, el descans i les activitats de l’assemblea.

Per tant, finalment informem que la nostra ferma decisió és mantenir la vaga a la japonesa indefinidament, ja que som conscients que sense aquesta acció no podrem portar a terme la nostra acció principal, que té com a objectiu fer visible el nostre contundent rebuig al RD14/2012 d’una manera efectiva paralitzant el tancament de les actes d’avaluació del curs vigent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s