Fem una passa enrere per agafar embranzida!

Després de la reunió celebrada aquesta tarda abans de l’assemblea, entre membres de l’Assemblea Campus Nord, DAT, DAFIB, DAC, CdE i rectorat de la UPC, l’assemblea ha decidit que aquesta nit continuarem la vaga a la japonesa a la nova sala d’estudis del Campus Nord.

En tot moment hem deixat una porta oberta a tornar a la BRGF en aquests propers dies, ja que considerem que és l’espai adient per a portar a terme aquesta acció. Per tant, depenent de l’afluència d’estudiants durant la nit a la sala d’estudis i l’evolució dels esdeveniments en els propers dies, ratificarem diàriament la voluntat de seguir a la sala d’estudis o tornar a la BRGF.

Durant aquesta nit hi ha uns 50 estudiants, bon ambient d’estudi i molta tranquil·litat, i convidem a tothom a que se sumi a la nostra acció per tal de fer-la més visible i seguir continuant el treball que estem duent a terme per tal d’ajornar el tancament d’actes d’avaluació.

Aquesta tarda hem creat diferents comissions (difusió, acció, no-tancament d’actes, continguts i logística) que s’encarregaran de treballar en els diferents àmbits de la nostra reivindicació per tal d’organitzar totes les tasques. Tothom que es vulgui sumar a una comissió per a col·laborar només ha d’enviar un mail a assembleacn@gmail.com, indicant en quin àmbit voldria col·laborar.

També s’ha acordat per unanimitat l’adhesió de l’Assemblea Campus Nord al Manifest Contra el RD14/2012, redactat pel CEUCAT,  ja que és necessari un clam comú davant d’aquests atacs a l’educació.

Us recordem que demà tenim assemblea a les 20h davant la BRGF, esperem que cada cop siguem més, és necessària la veu i l’opinió de tothom!

Aquesta tarda hem fet una passa enrere, però seguim organitzant-nos i agafem embranzida per a defensar la universitat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s