Carta al rector

Benvolgut Sr. Giró,

Les delegacions i alguns membres del Claustre van convocar una assemblea en què es va parlar, entre d’altres coses, de les retallades aplicades a la UPC. Un dels punts principals va ser el tancament de les biblioteques de la UPC al cap de setmana i festius, especialment la BRGF.

L’Assemblea Campus Nord vol insistir en la demanda feta des d’altres òrgans de representació estudiantil: és imprescindible obrir les biblioteques amb el règim habitual, que ja és insuficient per donar el servei necessari als nous plans d’estudis.
Aquesta queixa s’ha transmès a la gerenta en el darrer ple del Consell de l’Estudiantat, màxim òrgan de representació estudiantil. L’única resposta obtinguda ha estat obrir el soterrani de la BRGF, amb només 240 places que, a més, no reuneixen les condicions necessàries per tenir un ambient d’estudi adequat. Addicionalment, s’ha ignorat que aquestes places també són pels estudiants de la resta d’Escoles de la UPC.

Aquesta mesura no és cap garantia ni és una via per redreçar la situació i recuperar un espai d’estudi adient. Per tant, li demanem:

Que es restableixi el servei de biblioteques totalment.
Que això no vagi en perjudici d’altres serveis del campus.

Aquesta petició ja se li ha fet arribar anteriorment i li demanem que ho reconsideri. Els estudiants considerem imprescindible tenir un espai d’estudi adient i, si no s’obre per decisió del govern de la universitat, procedirem a ocupar-la per garantir-ne l’accés als estudiants de la UPC des del divendres 4 al vespre fins el diumenge 6.

Atentament,

Assemblea Campus Nord

One thought on “Carta al rector

  1. Moltes feliçitats per la iniciativa!

    El poble no ha de demanar res, el poble ha d’exigir el que li correspon i si no accepten prendre-ho!

    Molts ànims.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s